Få hjälp med trädfällning i Lund

Om du har ett eller flera träd du vill bli av med, så kan det vara smart att ta in proffs på trädfällning i Lund. När det gäller trädfällning i Lund så kan du med fördel anlita SveArb AB. Deras arborister kan utföra trädfällning i:

  • Privata trädgårdar
  • Parker
  • I offentliga miljöer

Hur ett träd fälls, det beror helt på var detta träd står. Om det finns gott om plats runt om trädet, så används markfällning. Men är det trångt och risk för att trädet faller på hus eller ledningar eller annat, så används så kallad sektionsfällning. Det går även utföra trädfällning med kran eller lift.

I Lund kan du få hjälp med att fälla ditt träd

Trädfällning i Lund via SveArb AB är ett smart sätt att bli av med ett oönskat träd. De kan dels fälla ner det dels kan de ta hand om det efteråt om du önskar. De kan även utföra stubbfräsning, om du även vill bli av med själva stubben.

Ibland är det ju så att en del träd, de kan stå i vägen i din trädgård. Det bästa är att låta proffs fälla det, så att det görs på ett säkert sätt.

Fler smarta tjänster

SveArb AB erbjuder inte bara trädfällning, utan de har även andra tjänster som rör träd på olika sätt. Bland annat kan de hjälpa dig att beskära dina träd. Det så att de kan växa sig starka och vara friska. Hos detta företag kan du även få hjälp med trädbesiktning, konsultation och rådgivning kring träd samt trädvårdsplaner.