Smidigt tidredovisningssystem

Behöver ni ha ett tidredovisningssystem? Det finns ett bra tidredovisningssystem och det hos Prosmart. Eller rättare sagt, det finns olika paket, där det ingår ett system för tidsredovisning. De paket ni kan välja på heter:

  • Pro Start
  • Pro Smart
  • Pro Sync

Detta webbaserade MPS-system kan vara värt att satsa på till företaget. Vad för paket ni ska välja mellan dessa tre, det beror lite på vad för företag ni har, storleken på det samt vad ni vill få ut av systemet.

Redovisningssystem för tid

Hos Prosmart System AB finns det ett bra tidredovisningssystem. Det implementerat i ett MPS system. MPS står för Material- och planeringssystem. Det finns som sagt tre paket att välja på, Start, Smart och Sync.

Med Pro Start så får ni tillgång till alla nödvändiga funktioner direkt och det är ett system som fungerar väl med de flesta företag.

När det gäller Pro Smart, så är det något som främst passar för tillverkande industrier. Detta system ger er koll på hela kedjan från verksamhet till lönsamhet. Bland annat får ni tillgång till lönsamhetsanalys, produktionsplanering och täckningsbidrag så väl som efterkalkyler, leveranstidsbevakning och tidredovisningssystem.

Få total kontroll

För er som vill ha en total kontroll samt även automatisera era processer på ett bra sätt, för er är det smart att välja Pro Sync. Det är det mest omfattande paketet som finns och det passar bra för företag som har behov av att automatisera så mycket som de går. Bland annat ingår tillverknings- och inköpsförslag i rätt tid, att läsa in och bekräfta beställningar, integrera tidredovisningssystemet med ert lönesystem och mycket mer.